Ipuro Air Pearls

Ipuro-Air-Pearls
Ipuro, pioneer in de adembenemende wereld van de interieurparfums, presenteerd met de elektrische geurverstuivers van de Air Pearls Serie een nieuwe dimensie van sensualiteit.

Met AIR PEARLS bewijst ipuro zijn innovatieve kracht in het segment van kamergeuren. Met drie elektronische apparaten in een kubistische, minimalistische look pakt ipuro de nieuwste ontwerp- en technologienormen op en maakt geurervaringen overal en altijd tastbaar. Een portfolio van 16 Air Pearls-capsules maakt het aanbod compleet. Hier creëert de klant individuele geuren - optimaal afgestemd op smaak, stemming en leefomgeving.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
* Ipuro Electric Diffuser White
€ 49,95
Prijs per stuk(s)
Ipuro Balance - Airpearls
Ipuro Balance - Airpearls
€ 8,95
Prijs per stuk
Ipuro Bergamote - Airpearls
Ipuro Bergamote - Airpearls
€ 8,95
Prijs per stuk
Ipuro Cachemire - Airpearls
Ipuro Cachemire - Airpearls
€ 8,95
Prijs per stuk
Ipuro Jardin- Airpearls
Ipuro Jardin - Airpearls
€ 8,95
Prijs per stuk

De innovatieve technologie met te allen tijde verwisselbare en herbuikbare parfumcapsules werkt volgens het principe "Plug & Sense": voorzien van stroom verdelen de apparaten door fluisterzachte ventilatie het extract van speciale interieurparfumparels actief in de ruimte en zorgen zo met een capsule bij continue gebruik voor circa 40 uur aan geurbeleving. De parfums kunnen afhankelijk van de gewenste sfeer willekeurig worden gewisseld. Drie verschillende formaten bieden veelzijdige gebruiksmogelijkheden, zodat u overal kunt genieten van uw persoonlijke interieurparfumbeleving thuis en onderweg.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962