Embracing Nuances

Embracing Nuances

Drie geuren, een unieke geurharmonie.. Drie onderscheidende geuren die apart geplaatst kunnen worden, maar het beste tot hun recht komen als ze bij elkaar komen en een vierde harmoniserende geur ontwi

€ 45,00
€ 29,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 29
Aantal: 
Bestellen

Oat Milk & Chamomile : Warm Bath
Ontspannende rijst poeder en noten van havermelk creëeren een omhullende atmosfeer, als onderdompelen in een heet bad na een lange wandeling. Een wit bloemenboeket vermengd met zachte poederigachtige noten en musk zijn verantwoordelijk voor een vleugje delicate elegantie.

Cashmere & Rose Hip : Cosy Blanket
Een warme, geruststellende geur geinspireerd door de zachte aanraking van een cashmere deken, waar fluwelen roos en witte amber samen smelten met de teerheid van viool en poederig vanille. Warme, romige hout noten geven het gevoel van een gezellige omhelzing.

White Birch & Chestnut : Autumn Walk
Geinspireerd door een herfstwandeling, een houtachtige geur waar berken bladeren en kastanje worden verlevendigt door heldere noten van verse roos in het hart en een kalmerende mix van sandelhout en cedarhout in de basis. 

Millefiori Embracing Nuances legt de mooie en eenvoudige geneugten van het leven vast met een set van drie onderscheidende, maar verrassend complementaire geuren die op hun best gecombineerd kunnen worden, waardoor een nieuwe geurharmonie tot leven komt en op een hele andere manier de ruimte vult. 

Leef het moment, omringd door de harmonische geurmix van Embracing Nuances, een nieuwe levensstijl geurervaring bij u thuis...
 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962