Ted Sparks Diffusers

Ted-Sparks-Diffusers
Ted Sparks heeft twee collecties :

Core Collection : Ted Sparks Core Collection heeft een prachtige transparante zwarte kleur, die de hele kamer een warme en intieme sfeer geeft.

Metallic Collection : De Ted Sparks Metallic Collection heeft een prachtige metallic finish en een fijne geur waardoor ze in ieder interieur passen.

Beide collecties zijn als finishing touch verpakt in een prachtige geschenkdoos. 

Een buitengewone diffuser die uw interieur een extra dimensie geeft! 
Verkrijgbaar in dezelfde geuren als de geurkaarsen van Ted Sparks!

Duur : 
Diffuser 5 maanden - Diffuser XL 12 maanden

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Ted Sparks Cardamom & Vetiver - Diffuser
Een verkwikkende frisse geur die je doet denken aan de zomer aan zee. Citrus is in balans met bloemige tonen en opbeurende vetiver en frisse eau de cologne-akkoorden van witte kardemom.
€ 24,95
Prijs per stuk
Ted Sparks Cinnamon & Sandelwood Diffuser
Een warm aroma waarin rijke kruidige kaneel en houtig sandelhout samenkomen.
€ 24,95
Prijs per stuk
Ted Sparks Orange Blossom & Patchouli Diffuser
Met een bedwelmende mix van oriëntaalse en bloemige tonen is deze geur gemaakt voor die zwoele zomeravonden! Het opent met frisse citrustonen gevolgd door een verrassend hart van oranjebloesem, jasmij
€ 24,95
Prijs per stuk
Ted Sparks White Tea & Chamomile Diffuser
De TED SPARKS geurkaars White Tea & Chamomile is een frisse en zachte geur. Door de kamille kun je even heerlijk tot rust komen. De witte thee zorgt samen met een vleugje Aloe Vera voor meer energie.
€ 24,95
Prijs per stuk
Ted Sparks Wood & Musk - Diffuser
Een zachte en geruststellende geur met bloemige en houtachtige aroma's die een uitnodigende, gezellige sfeer in je huis creëren. Perfect voor het winterseizoen.
€ 24,95
Prijs per stuk
Ted Sparks Ylang Ylang & Bamboo Diffuser
De lente is weer in aantocht! Deze geur opent met een uitbarsting van bladgroene akkoorden die leiden tot de kenmerkende tonen van ylang-ylang, jasmijn en roos. Zachte houtachtige tonen van cederhout
€ 24,95
Prijs per stuk

GEBRUIK VAN UW DIFFUSER

Schroef de dop van de Ted Sparks diffuser en verwijder de plastic stop. Hierna kunt u de dop weer terug plaatsen. Verdeel de fiber sticks over de diffuser. Binnen een paar uur zult u de subtiele geur door de gehele ruimte waarnemen. Voor een minder intense geur kunt u minder sticks in de diffuser plaatsen. 


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962