Bridgewater White Cotton Sachet

Bridgewater White Cotton Sachet
Bridgewater White Cotton Sachet

Bridgewater White Cotton verwelkomt je huis met een lichte geur van zongedroogde witte lakens. Bridgewater White Cotton is een lichte geur die het hele jaar door in elk interieur past, waardoor Brdige

€ 4,95
Prijs per stuk(s)

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen

Bridgewater White Cotton verwelkomt je huis met een lichte geur van zongedroogde witte lakens. Bridgewater White Cotton is een lichte geur die het hele jaar door in elk interieur past, waardoor Brdigewater White Cotton ook perfect is om cadeau te geven. Daarnaast is Bridgewater White Cotton bijzonder goed geschikt om je kasten mee te verfrissen. 

 

Geurafgifte : ca. 3 tot 4 maanden.

De geurzakjes zijn op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in de kledingkast, op het toilet of in de hal. U kunt ze ook onder de deurmat leggen als u visite krijgt. Mocht het geurzakje in verloop van tijd minder geur afgeven, schud het zakje dan even flink op, hierdoor word de geur weer geactiveerd. Geeft het geurzakje echt geen geur meer, scheur het zakje dan open en zuig de inhoud op met de stofzuiger, liefst natuurlijk met een nieuwe zak. Zo maak je optimaal gebruik van je geurzakje en wordt stofzuigen toch nog leuk!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962