Bridgewater Wanderlust Sachet

Bridgewater Wanderlust Sachet
Bridgewater Wanderlust Sachet

Bridgewater Wanderlust is een bijzonder aangename geur. Bridgewater Wanderlust brengt je op dromerige trektochten langs bloemenvelden met goedsbloemen, vrolijke oranjebloesem en zoete abrikozenvelden.

€ 4,95
Prijs per stuk(s)

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen

Bridgewater Wanderlust is een bijzonder aangename geur. Bridgewater Wanderlust brengt je op dromerige trektochten langs bloemenvelden met goedsbloemen, vrolijke oranjebloesem en zoete abrikozenvelden. Het unieke aan Bridgewater Wanderlust zijn de zoete tonen van caramel en vanille. Het stoere hout karakter van Bridgewater Wanderlust komt door vlagen van sandelhout.  

 

Geurafgifte : ca. 3 tot 4 maanden.

De geurzakjes zijn op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in de kledingkast, op het toilet of in de hal. U kunt ze ook onder de deurmat leggen als u visite krijgt. Mocht het geurzakje in verloop van tijd minder geur afgeven, schud het zakje dan even flink op, hierdoor word de geur weer geactiveerd. Geeft het geurzakje echt geen geur meer, scheur het zakje dan open en zuig de inhoud op met de stofzuiger, liefst natuurlijk met een nieuwe zak. Zo maak je optimaal gebruik van je geurzakje en wordt stofzuigen toch nog leuk!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962