Bridgewater Vanilla Cream Sachet

Bridgewater Vanilla Cream Sachet
Bridgewater Vanilla Cream Sachet

Bridgewater Vanilla Cream laat uw huis heerlijk geuren! Bridgewater Vanilla Cream is dé klassieke zoete vanille geur van Bridgewater en daardoor het gehele jaar door heerlijk. Bridgewater Vanilla Crea

€ 4,95
Prijs per stuk(s)

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen

Bridgewater Vanilla Cream laat uw huis heerlijk geuren! Bridgewater Vanilla Cream is dé klassieke zoete vanille geur van Bridgewater en daardoor het gehele jaar door heerlijk. Bridgewater Vanilla Cream heeft een vleugje caramel, wat de geur extra speciaal maakt. Door de vrolijke gele kleur heel geschikt om gezellig neer te zetten of cadeau te geven! 

 

Geurafgifte : ca. 3 tot 4 maanden.

De geurzakjes zijn op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in de kledingkast, op het toilet of in de hal. U kunt ze ook onder de deurmat leggen als u visite krijgt. Mocht het geurzakje in verloop van tijd minder geur afgeven, schud het zakje dan even flink op, hierdoor word de geur weer geactiveerd. Geeft het geurzakje echt geen geur meer, scheur het zakje dan open en zuig de inhoud op met de stofzuiger, liefst natuurlijk met een nieuwe zak. Zo maak je optimaal gebruik van je geurzakje en wordt stofzuigen toch nog leuk!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962