Bridgewater Lavender Lane Sachet

Bridgewater Lavender Lane Sachet
Bridgewater Lavender Lane Sachet
Bridgewater Lavender Lane is dé klassieke lavendelgeur en laat je interieur heerlijk ruiken. Bridgewater Lavender Lane brengt je naar heerlijke zomeravonden tussen de geurige lavendelvelden. Bridgewat
€ 4,95
Prijs per stuk(s)
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
 

Bridgewater Lavender Lane is dé klassieke lavendelgeur en laat je interieur heerlijk ruiken. Bridgewater Lavender Lane brengt je naar heerlijke zomeravonden tussen de geurige lavendelvelden. Bridgewater Lavender Lane is een geur die het beste past bij het voorjaar en de zomer, maar als klassieker eigenlijk het gehele jaar niet mag ontbreken in je interieur. 

Geurafgifte : ca. 3 tot 4 maanden.

De geurzakjes zijn op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld in de kledingkast, op het toilet of in de hal. U kunt ze ook onder de deurmat leggen als u visite krijgt. Mocht het geurzakje in verloop van tijd minder geur afgeven, schud het zakje dan even flink op, hierdoor word de geur weer geactiveerd. Geeft het geurzakje echt geen geur meer, scheur het zakje dan open en zuig de inhoud op met de stofzuiger, liefst natuurlijk met een nieuwe zak. Zo maak je optimaal gebruik van je geurzakje en wordt stofzuigen toch nog leuk!

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
shop@degeurboetiek.nl
06-11607962